واقعا ممنونم از آقای حسینی عزیز که زحمت کشیدن و هم حرفای مارو شنیدن و هم جواب دادنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقای حسینی من قصد جسارت و ادامه دار کردن بحث رو ندارم ولی این رو می گم که شما حرفای خودتون رو تکرار می کنید، چه اون روزی که اومدیم حضوری خدمت رسیدیم و چه صحبت های الانی شما بیشترش یکی است.
این نکته رو هم بگم که اول از ایسوز شنیدیم که بورد تغییر کرده و بعدش هم از خود شما شنیدیم!
من که از اول به تیم گفتم کارت دیگه تهیه می کنیم، اما آقای حسینی طبق گفته ی خودتون که می خوایید جدا رقابت باشه می گم که ما اونجا بیاییم با چه چیزی با دوستانیمون رقابت کنبم! اون که تازه میشه آشنایی با قطعات+(سر مسابقه)
همانطور که خودتون گفتید واقعا میخواید بین تیم ها + رابطه دوستانه رقابت جدی هم باشه ! با این وضعیت بی سبیل اللهی فکر نمیکنم امکان پذیر باشه !
ولی با وجود تمام این مشکلات (که البته امیدواریم تا قبل از 18 ام تا حدودی بر طرف بشه) ما زحمت ها شما را پاس میداریم و تمام تلاشمون رو برای این مسابقه میکنیم و رقابت دوستانه رو سر لوحه کارمون قرار میدیم.
موفق باشید - محمد علی دلاوران

Bookmarks